Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
voordat ze een ander negatief effect cre?ren
#1
Duke basketbalster Zion Williamson's schoen die tijdens de eerste minuut van een van de langverwachte college-wedstrijden van het seizoen uit elkaar scheurde, veroorzaakte een knieblessure, een verloren game en een voorraaddaling van $ 1 miljard voor Nike. Volgens een aantal advocaten is het echter onwaarschijnlijk dat een incident aanleiding geeft tot een rechtszaak.
Het incident gebeurde op 20 februari tijdens een spraakmakende wedstrijd tegen Duke's bittere rivaal, de Tar Heels van de University www.marialonso.es of North Carolina. Video van het incident toont Williamson, waarvan algemeen wordt aangenomen dat het de eerste pick-pick is van de NBA, en probeert abrupt te stoppen tijdens het dribbelen aan de bovenkant van de sleutel, Adidas Superstar Femme maar in plaats van te stoppen brak zijn linkervoet door de Nike PG 2.5-schoen hij droeg. Williamson viel toen op de grond en greep zijn knie vast. Later bleek dat hij een verstuiking had opgelopen.
Volgens verschillende advocaten Adidas ZX 850 Mujer heeft de stervooruitgang een duidelijke zaak tegen verschillende betrokken partijen, en afhankelijk van welke contracten een rol spelen, kan Duke ook claims hebben. Maar schade zou een hoge hindernis kunnen zijn voor elke potenti?le aanklager, en bovendien, Nike, waarvan de advocaten het erover eens waren dat ze de hoogste aansprakelijkheidsrisico's hebben, zal waarschijnlijk alle vorderingen www.jennycolgan.co.uk willen afhandelen voordat ze een ander negatief effect cre?ren. nieuwscyclus voor de sneaker-gigant.
"Dit probleem is lelijk voor alle partijen," zei Joseph Hanna, oprichter en voorzitter van de sport- en www.adeninavarra.es entertainmentpraktijk van Goldberg Segalla, in een e-mail. "Alle partijen zouden er waarschijnlijk baat bij hebben om deze zaak te laten verdwijnen door middel van een regeling, die waarschijnlijk snel zal worden opgelost - zo niet voordat www.laboamberieu.fr er zelfs maar een juridische strijd begint."
Jay Edelson, een vooraanstaand advocaat in een class action tegen de NCAA in verband met een hersenschudding, bood gelijkaardige sentimenten en zei dat, hoewel Williamson vele claims kon nastreven, eventuele geschillen achter de schermen waarschijnlijk zullen verdwijnen.
"Het grote, grote probleem voor Nike - het is niet zozeer een legale. Hun Nike Air Max 1 Femme aandelenkoers heeft al een klap gekregen en dit is een soort rampzalig scenario voor hen. Ik vermoed dat ze heel gemotiveerd zullen zijn dat iedereen blij is, "zei Edelson. "Ik vermoed dat het onwaarschijnlijk is dat we Adidas ZX 750 Dames veel openbare aanklachten zullen zien. Er kan achter de schermen veel geschreven worden. "
Nike legde met succes een blootsvoets loopsensatie vast toen het voor het eerst op de markt kwam met de Free-serie, die anatomisch gevormde www.emilielafarge.fr schuimrubberen demping met diepe sneden en richels gebruikt om een ??natuurlijke en ongeremde bewegingsvrijheid te ondersteunen. De Free, die wordt aangevuld door een minimalistisch lichtgewicht bovenwerk, is populair bij sporters en dagdragers, waardoor de schoenen niet alleen op de rails maar ook op straat staan.
Nu is Nike nu toegevoegd aan de familie met de nieuwe Free Run 5.0- en 3.0-modellen. Adidas Ultra Boost Mujer Het voormalige model heeft een gelaagd bovenwerk dat doet denken aan zijn voorganger, de Free Run 2, terwijl het laatste model het klassieke, kant-en-klare, lichtgewicht, super minimalistische ontwerp aanneemt. www.jsaranjuez.es Beide modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om aan uw persoonlijke stijl, aan en uit het spoor, te passen.
Beide modellen zijn nu verkrijgbaar bij nike.com, met een prijs van $ 100 USD voor de 5.0 en $ 130 USD Nike Air Max 90 Womens voor de 3.0.
Terwijl je toch bezig bent, moet je ook de nieuwe Game of Thrones x adidas UltraBOOST Collection bekijken.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)